12.6.12


ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ

"Μαλάκα παραλίγο να σκοτώσω το σκύλο μου ρε" είπε ο Θωμάς.
"Καλός μαλάκας είσαι, αμα τον σκότωνες θα το μετάνειωνες μαλάκα" είπε ο Νίκος.
"Καλά μαλάκες έχω να γαμήσω πολύ καιρό αλλά προσπαθώ να κόψω και τη μαλακία" είπε ο Φρέντι.
"Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο" είπε ο Μπάμιας.
"ΤΟ ξέρω ρε ΕΙΝΑΙ δύσκολο. Ο διάολος του σεξ μπαίνει μέσα στα παπάρια σου και θέλεις αμέσως να την ταρακουνήσεις" είπε ο Τσότσος.
"ΚΑλά μαλάκα Τσότσο έχεις δίκιο, πολύ δίκιο έχεις" είπε ο Θωμάς και άναψε ένα τσιγαράκι.
"Κι όμως μαλάκες εγώ νίκησα τον διάβολο του αυνανισμού σήμερα το πρωί. Πήγα να την παίξω ασύστολα αλλά τελευταία στιγμή έκανα μία τρίπλα στον διάβολο και μπήκα και έκανα ένα παγωμένο ντουζ και από βυζιά και μουνιά που σκεφτόμουν άρχισα να παγώνω και να ανατριχιάζω και μου έπεσε η στύση αμέσως παιδιά" είπε ο Νίκος.
"Καλά αυτό είναι πολυ τρομερό γεγονός ρε Νικόλα!" είπε ο Φρέντυ.
"ΠΡέπει να το γιορτάσουμε παιδιά, η επιτυχία του φίλου μας είναι και δικιά μας! Θα πρέπει να βγούμε έξω να το γιορτάσουμε με πιώμα" είπε ο Μπάμιας.
"Ναι ρε μέσα ρε μέσα ρε!! Μπράβο στο Νικόλα ρε παιδιά!" είπε ο Τσότσος.

Όλοι μαζί ούρλιαξαν ΖΗΤΩ!!
ΚΑΤΩ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ!!!! είπαν ο Μπάμιας, ο Νίκος, ο Θωμάς, Ο Τσότσος, Ο Φρέντι.

Βγήκαν όλοι μαζί έξω και τα ήπιαν σε κάτι παράξενα σκοτεινά μπαράκια, γέλασαν, πέρασαν καλά και στο τέλος βαρέθηκαν ο ένας τη φάτσα του άλλου και πήγαν όλοι στα σπίτια τους και όλοι προσπάθησαν να μην την παίξουν αλλά τελικά την έπαιξαν. Για μια ακόμη φορά ο δαίμονας είχε νικήσει! Είχε νικήσει ακόμη και τον επαναστάτη της παρέας το Νίκο.
Τι να κάνεις;
Αυτά έχει η ζωή παδιά!
Μια την παίζεις μια δεν την παίζεις, όπως λέει και ο φτωχός λαός πάνω στον ατελείωτο πόνο του, μέσα στους αιώνες κάτω από βροχή και χιόνι με δάκρυ και αλμύρα και πείνα και βάσανα και αυταπάρνηση και στη ζούλα με τη Κούλα με σακούλα στο κεφάλι και στη ψυχή κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ μπλαμπλαμπλα(πος ινε ρε το σιματακι με το απιρο-φρεντι ο αλβανος).

2 σχόλια: