23.6.12






ΜΥΚΗΤΕΣ


"Και του είπα του μαλάκα, μη πα να παίξεις μαλάκα πάλι τα λεφτά σου όλα να πούμε, αυτός στ' αρχίδια του" είπε ο Μουστάκιας.
"Βάλε ρε μαλάκα να ακούσομε Creedence" είπε ο Σάλιας και έφτυσε μια ροχάλα στο πάτωμε με τρόπο.
"Ρε μαλάκα σου λέω ρε ο τύπος είναι αδιόρθωτος ρε, μα να παίξει πάλι όλα τα λεφτά του ρε" είπε ο Μουστάκιας και σκούπισε το μπαρ.
"Ε και τι σε κόφτει ρε εσένα να πούμε τι του είσαι η μάνα του να πούμε, βάλε κανά Creedence" είπε ο Σάλιας και έξυσε λίγο το κώλο του με τρόπο.
"Μου λέει πως ρε μαλάκα δν θα ξαναπαίξει ρε μαλάκα να πούμε και μετά παίζει. Τεσπά. Η γκόμενα μου ρε μαλάκα έχει βγάλει  κάτι μήκυτες στο μουνί ρε μαλάκα και δεν κάνομε σεξ τώρα και 2 εβδομάδες" είπε ο Μουστάκιας και σκούπισε το μπαρ και πάλι.
"Ε καλά μωρέ δεν είναι τίποτα ρε οι μύκητες, με ένα ψέκασμα φεύγουνε, βάλε Creedence" είπε ο Σάλιας.
"Τι ψέκασμα ρε μαλάκα να πούμε κ συ, τι είναι ρε μαλάκα το μουνί της να πούμε χωράφι είναι με ντομάτες να το ψεκάσεις ρε μαλάκα να φύγει ο δάκος να πούμε, άσε με μαλάκα και έχω νεύρα ε, όλο γρόθο παίζω τώρα και δύο εβδομάδες γαμώ τους κωλομύλητες" είπε ο Μουστάκιας και σκούπισε για εικοστή φορά το μπαρ.
"Ε σιγά μωρά μαλάκα εγώ παίζω γρόθο τώρα και 4 χρόνια ρε μαλάκα να πούμε και τι έγινε να πούμε ο γρόθος είναι πιο ωραίος ρε μαλάκα και δεν κολλάω και μύκητες ρε, βάλε Creedence" είπε ο Σάλιας.
"Πάρε ρε μαλάκα καμιά μπύρα ρε μαλάκα να κάνομε σεφτέ" είπε ο Μουστάκιας και σκούπισε το μπαρ.
"Νταξ θα πάρω ρε μαλάκα αλλά πρέπει να βάλεις Creedence και να κεράσεις και τη δεύτερη ρε" είπε ο Σάλιας και έβγαλε ένα μυξόνι δυνατό από το δεξί ρουθούνι.
"Ε πολλά θες ρε μαλάκα ή Creedence ή δεύτερη κερασμένη ρε μαλάκα δν μπορώ ρε δν βγαίνω. Μη σκαλίζεις μαλάκα τη μύτη σου και σε δει κανάς πελάτης μαλάκα σε γάμησα ε" είπε ο Μουστάκιας και σκούπισε το μπαρ και έδωσε μια χαρτοπετσέτα του Σάλια για τη μύξα.
"Ε πανάθεμα σε παλιοεβραίε, καλά να πάθει ρε μαλάκα η γκόμενα σου ρε που να κολλήσεις και συ ρε μαλάκα μανιτάρια και να σου φάνε το πουλί ρε παλιοτσίπη" είπε ο Σάλιας και άναψε ένα τσιγάρο.
"Καλά σκάσε μαλάκα βάζω Creedence" είπε ο Μουστάκιας και έβαλε να παίζει ένα ολόκληρο άλμπουμ από το YouTube Creedence Clearwater Revival.
Ο Σάλιας άρχισε να παίζει ντραμς στο μπαρ και ο Μουστάκιας κουνούσε τη κεφάλα του πάνω κάτω και σκούπιζε με μανία το μπαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου