11.7.12




Το Μανιό που καθότανε στο σκουπιδοτενεκέ.



"Ρε Μανιό, σου έχω πει να πούμε να μη κάθεσαι μέσα" είπε ο μπάτσμαν 1.
"Καλά ρε αρχίδι Μανιό, πάλι ρε μαλάκα έκατσες μέσα, θα λερώσεις ρε το παντελόνι πάλι ρε μαλάκα και θα φωνάζει η Μόνα" είπε ο μπάτσμαν 2.
"Παιδιά άμα δε κάτσω λίγο μέσα στο σκουπιδοτενεκέ μου δεν αισθάνομαι καλά και μου πάει στραβά μετά όλη η μέρα να πούμε γι' αυτό" είπε το Μανιό και χαμογέλασε.
"Μανιό γιατί ρε μαλάκα κάθεσαι μέσα στους σκουπιδοτενεκέδες ρε μαλάκα;" είπε ο Μήτσος ο Κουτσάβλας και μερικά χάπια του πέσανε από τις κάλτσες.
"Μήτσο μαλάκα άσε τις μαλακίες και πιάσε να βρεις τα είκοσι ευρώ που μου χρωστάς" είπε ο μπάτσμαν 1.
"Καλά ρε αρχίδι Μήτσο ακόμη του τα χρωστάς ρε τα λεφτά;" είπε ο μπάτσμαν 2.


Είπανε και κάτι άλλες μαλακίες εκεί στο πλατειάκι του Ατσαλένιου και οι μπάτσοι δέσανε το Μήτσο του Κουτσάβλα γιατί κουβαλούσε κάτι χάπια στις κάλτσες του και πουλούσε χόρτο για να ξεχρεώσει το μπάτσο νούμερο 1 που του είχε δώσει είκοσι ευρώ να πάει να πληρώσει το νερό του σπιτιού.

Το Μανιό έφευγε πάντα τελευταίο από την πλατεία γιατί του άρεσε να κάθεται με τις ώρες μέσα στο σκουπιδοτενεκέ. Σηκώθηκε, ξεσκόνισε τον κώλο του από τις μπανανόφλουδες και τις λερωμένες σερβιέτες και πήρε το δρόμο για το σπιτικό του στην Παρασκευοπούλου. Τον περίμενε η γυναίκα και σήμερα λέει θα τρώγανε μουσακά από της μάνας της που είχε φέρει. Το Μανιό ήτανε 366 μήνες άνεργο αλλά όλο έβρισκε μια δικαιολογία για να μη δουλέψει. Τον ζούσε η γυναίκα του η Μόνα. Η καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Είχε να το λέει. Και δεν το έλεγε μόνο αυτός, όλος ο κόσμος το έλεγε. Η καλύτερη γυναίκα του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου