26.12.12






το να πλένεις τα δόντια σου είναι ένα καλό και αξιοπρεπές πράγμα





    Ο Κωστής στην αρχή ήτανε νυσταγμένος και μετά προσπάθησε να αυνανιστεί αλλά δεν είχε στύση. Σκέφτηκε για τα ρεμίξ γενικά αλλά δεν είχε κάποια συναισθήματα για τα ρεμίξ γενικά. Ο Κωστής κοίταξε τον ουρανό και ο ουρανός ήταν μαύρος. Δεν είχε σκοπό να κάνει τίποτα εκτός του να κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή για άλλα πέντε λεπτά.

Κάπνισε λίγο χόρτο. Έκανε μερικές σκέψεις για το γάμο. Ο Κωστής ήταν 33. Δεν είχε κάποιο ρομαντικό συναίσθημα για κάποιον συγκεκριμένα. Άνοιξε το Word στον υπολογιστή του και άρχισε να πληκτρολογεί κάποια πράγματα για το γάμο. Μέτρησε τις λέξεις που είχε γράψει. Είπε φωναχτά τις  λέξεις που είχε γράψει. Δεν αισθανόταν τίποτα.

Σκέφτηκε λίγο την καινούρια του νουβέλα και το γεγονός πως έπρεπε να διορθώσει κάτι πράγματα εκεί μέσα. Μετά σκέφτηκε τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μετά σκέφτηκε νούμερα για λίγη ώρα.

Άκουσε μουσική που ήταν από μία δημοφιλής ταινία.

Σταμάτησε να ακούει εκείνη τη μουσική.

Το κινητό του Κωστή χτύπησε και ήταν η Αναστασία. Μία φίλη που είχε γνωρίσει σε ένα σεμινάριο μαγειρικής. Είπαν κάποια πράγματα για το μίσος, το γάμο και τα παιδιά. Ο Κωστής της είπε κάποια επιπλέον πράγματα. Η Αναστασία είπε πως αισθανόταν μόνη. Εκείνος γέλασε γιατί σκέφτηκε "σαν το λεμόνι" αλλά δεν της το είπε γιατί νόμιζε πως θα ήταν απρεπές. Ο Κωστής της είπε να έρθει από το σπίτι του και να παίξουν playstation. Η Αναστασία είπε ΟΚ και έκλεισαν.

Ο Κωστής προσπαθούσε να μην σκέφτεται τον αυνανισμό. Προσπαθούσε να μην σκέφτεται την Αναστασία χωρίς ρούχα. Έκανε ένα παγωμένο ντουζ και έπλυνε τα δόντια του. Μετά ξαναέπλυνε τα δόντια του. Το να πλένεις τα δόντια σου ήταν κάτι το καλό και το αξιοπρεπές, σκέφτηκε και χαμογέλασε στον καθρέπτη του μπάνιου.

Έγραψε κάτι στο μπλογκ του για το πως είναι να πλένεις τα δόντια σου με σπέρμα και γέλασε πολύ δυνατά. Δεν του άρεσε το ποστ. Το έκανε draft. Κοίταξε κάποια πράγματα στο YouTube και σκέφτηκε για το ποστ του που δεν του άρεσε.

Η Αναστασία ήρθε μετά από μία ώρα. Ήταν πολύ όμορφη. Στο στομάχι του Κωστή γινόταν κάτι το πολύ ωραίο όταν κοιτούσε το πρόσωπο της. Έπαιξαν playstation. Φιλήθηκαν λίγο και μετά ξάπλωσαν στο κρεβάτι του Κωστή και μετά η Αναστασία είπε κάτι για τον πρώην της και είπε πως δεν είναι σωστό και καλύτερα να έφευγε. Ο Κωστής της είπε πως δεν ήθελε να φύγει. Τα χέρια του ήταν παγωμένα όταν το έλεγε αυτό και τα έτριψε στους μηρούς του. 

Η Αναστασία μπήκε στο μπάνιο και μετά βγήκε από το μπάνιο και είπε κάτι για την περίοδο της και μετά έφυγε.

Ο Κωστής ξάπλωσε στο κρεβάτι και σκέφτηκε την Αναστασία και προσπάθησε να αυνανιστεί. Σκέφτηκε κάτι για καρότα, μπρόκολα και του ήρθε στο μυαλό η Πριγκίπισσα Μονονόκε. Τελικά αποκοιμήθηκε χωρίς να αυνανιστεί. Είδε ένα όνειρο με μία αρκούδα. Η αρκούδα τον έφαγε αλλά ο Κωστής ήταν φίλος με την αρκούδα και ζούσε μέσα στο στομάχι της για πολύ καιρό και ο Κωστής ήταν ευτυχισμένος εκεί μέσα. 

Μετά ξύπνησε στη μέση της νύχτας και έπλυνε τα δόντια του γιατί το είχε ξεχάσει να τα πλύνει για βράδυ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου