2.2.13


H ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.



1. Αυτά τα έξι Quanto Μύκονος Νυχτερινό Πάθος συμπυκνωμένα μαλακτικά σκέφτονται από την αρχή την αυτοκτονία από πτώση ραφιού μιας και από την αρχή που βρέθηκαν μαζί στο ράφι συμφώνησαν να προσποιούνται πως είναι συσκευασία δώρου των έξι αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν να ξεγελάσουν κανέναν και έτσι έμειναν για τρεις μήνες κολλημένα ανάμεσα σε κάτι σνομπ καθαριστικά μπάνιου Dettol και σε κάτι καταθλιπτικά Souplin για σκούρα ρούχα μιας και κανείς δεν τους έριξε την παραμικρή ματιά γιατί είχαν την ατυχία να βρίσκονται απέναντι από το τερατώδες ράφι της Coca Cola. Σκέφτονται σοβαρά να αυτομολήσουν και να απαιτήσουν να τοποθετηθούν μέσα σε μαζική ζελατίνα (και τα έξι μαζί) έτσι ώστε να φαίνονται πως είναι συσκευασία δώρου των έξι και τελικά να καταφέρουν να αυτοκτονήσουν όλα μαζί πέφτοντας από το ράφι και ανοίγοντας τα καπάκια τους και χύνοντας το περιεχόμενο τους στο πάτωμα. Τα μπροστινά μπουκάλια αισθάνονται περισσότερο καταθλιπτικά από τα πίσω μπουκάλια γιατί νομίζουν πως εκείνα ευθύνονται για την ανεπιθύμητη κατάσταση τους. Τα πίσω μπουκάλια φωνάζουν διαρκώς ενθαρρυντικά σχόλια με δυνατές φωνές για το ανέβασμα του ηθικού του συνόλου πιστεύοντας πως έτσι κάποιος πελάτης θα τα δει επιτέλους ή τελικά κάποιος θα τα περάσει για αφρόλουτρα και θα τα αγοράσει. Τελευταία έχουν σταματήσει να μιλάνε.






2. Οι χυμοί πορτοκαλιού νάνοι Creta Fresh είναι άνεργοι εδώ και δύο χρόνια. Τελικά δέχτηκαν να γυρίσουν πίσω στο πατρικό ράφι με τη μαμά Creta Fresh της κανονικής συσκευασίας. Τον τελευταίο καιρό οι χυμοί νάνοι είναι κάπως χαμένοι στο διάστημα, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε κάτι για πολλή ώρα, τρέμουν τις νύχτες πριν πέσουν για ύπνο αλλά και όταν σηκώνονται το πρωί και κάθονται με τις ώρες στην τηλεόραση με κενό βλέμμα χωρίς να τους ενδιαφέρει τι βλέπουν περιμένοντας να  τα πιάσει κάποιος πελάτης. Μερικές φορές οι νάνοι χυμοί ακούνε τη μητέρα τους να τους λέει «δεν χρειάζεται να κατηγορείτε συνέχεια τον εαυτό σας για όλα. Μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας» και «βλέπω λαμπρό μέλλον μπροστά σας» και εκείνα προσπαθούν να ακουστούν ειλικρινή λέγοντας με χαμηλή φωνή «ευχαριστούμε μαμά». Ακολουθούν 57 λογαριασμούς στο twitter από τους οποίους οι 36 είναι άγνωστοι και οι υπόλοιποι πιθανότατα είναι spam bots. Χθες τη νύχτα οι χυμοί νάνοι tweetαραν: «Μακάρι να μπορούσαμε να κλάψουμε για 16 λεπτά συνεχόμενα, θα μας έκανε καλό νομίζουμε. Μπορείτε να μας στείλετε καταθλιπτικά πράγματα για τη ζωή μας που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη; lol». Μετά από αυτό το tweet κάποιος από τους 1067 followers τα έκανε unfollow και εκείνα κοιτούσαν την οθόνη χωρίς να σκέφτονται τίποτα για δύο λεπτά και μετά έκλαψαν για τρία λεπτά. Κάθε Παρασκευή καταναλώνουν μέτριες ποσότητες Xanax και Oxycontin σε συνδυασμό με αλκοόλ.



3. Υπήρχαν εποχές που το ρόφημα σόγιας Alpro Vanilla απολαύανε μη αναλυτικές στιγμές ευτυχίας. Είχε μία δυνατή αίσθηση ταυτότητας και ήξερε ακριβώς το τι ζητούσε σε μία μακροχρόνια σχέση. Μπορούσε να αριθμήσει τα πλεονεκτήματα της σχέσης του σε στιγμές που το άλλο μισό του ήταν απόλυτα ήρεμο και έβλεπε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και έτρωγε πίτσες. Τι ήθελε από την σχέση του; Ήθελε να αλλάξουν χαρακτήρα; Μπορούσε το ίδιο να μείνει μονογαμικό για πάντα; Το ρόφημα σόγιας Alpro Vanilla φαινομενικά στεκόταν μία αιωνιότητα δίπλα από το τουμπαρισμένο Milko και την συσκευασία των τεσσάρων Milko που έμοιαζαν με θύμα απαγωγής ή φάντασμα Μilko ή Milko που κάποιος του έχει ρίξει πίσσα ή κάτι τέτοιο, αλλά η αλήθεια ήταν πως το ρόφημα σόγιας Alpro Vanilla βρισκόταν στο ράφι μόνο από τις απόκριες και κάποιος του είχε κολλήσει εκείνη την ενοχλητική ταμπέλα «νηστίσιμο προϊόν» και έτσι το ρόφημα σόγιας Alpro Vanilla αισθανόταν εντελώς μειονεκτικά και άρχιζε να κάνει σοβαρές ρυτίδες στο κουτί του από την στεναχώρια γιατί σκεφτόταν πως αυτοπεριοριζόταν. Ο ψυχαναλυτής του του λέει να είναι πιο ανοιχτό σε καινούριες σχέσεις και να είναι πιο ευγενικό και καλόκαρδο με τους γείτονες του. Εκείνο όμως αισθάνεται πως θέλει να μείνει μόνο του και πως χρειάζεται να αισθανθεί ξανά έκπληξη για τον κόσμο γύρω του. Φαντασιώνεται να βρίσκει και πάλι το ταίρι του στο πρόσωπο ενός παραδοσιακού γιαουρτιού Κρήτης ή ενός κουτιού γάλακτος για την μείωση της χοληστερίνης αλλά εκείνα φαίνεται να μην ενδιαφέρονται τόσο για τα πράγματα που εκείνο ενδιαφέρεται. Τελευταία το ρόφημα σόγιας Alpro Vanilla έχει 0 ρομαντικά ενδιαφέροντα και μία αργή αλλά σταθερή συνειδητοποίηση του θανάτου του αρχίζει να δημιουργείται μέσα του. 



 4. Μόνο ένα από αυτά τα πέντε Τράτα Χταπόδι Πικάντ δεν πάσχει από κάποιο αφροδίσιο νόσημα.


5. Οι τυχαίες πλαστικές παντόφλες και σαγιονάρες που υπάρχουν μέσα σε αυτό το καλάθι προσπαθούν από μόνες τους διαρκώς να επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους αλλάζοντας διαρκώς θέση μέσα στο καλάθι τους έτσι ώστε να θυμίζουν έντονα μοντέρνο έργο τέχνης από κάποια Biennale και έτσι να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες με καλλιτεχνικές τάσεις. Έχουν κάνει ατελείωτες ώρες ψυχανάλυσης για να καταλάβουν γιατί δεν μπορούν να αποδεχτούν το γεγονός πως είναι φτιαγμένες από αγνό πλαστικό και χρώμιο. Οι τυχαίες χρωματιστές παντόφλες και σαγιονάρες τηλεφωνούν διαρκώς στο εργοστάσιο που δημιουργήθηκαν για να μιλήσουν με την μήτρα τους αλλά κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο, ούτε το κινητό. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ζωή είναι απλά η επέκταση των ανασφαλειών μας. Οι τυχαίες πλαστικές παντόφλες και σαγιονάρες χρειάζονται βαριά υπνωτικά για να κοιμηθούν πάνω από τρεις ώρες. Καμιά φορά παίρνουν υπερβολικές δόσεις υπνωτικών και κοιμούνται για ολόκληρα Σαββατοκύριακα.


6. Μέχρι πρότινος η σκυλοτροφή βοδινό Spar δεν γνώριζε για τις επιπλοκές που προκαλεί η λέξη «βοδινό» στους πελάτες. Το γειτονικό χαρτί τουαλέτας ποτέ δεν υπήρξε τόσο ρεαλιστικό όσο η σκυλοτροφή βοδινό Spar. Μετά από επίπονες έρευνες στο Google κανείς δεν κατάφερε να «ξεδιαλύνει» τον αληθινό χαρακτήρα της σκυλοτροφής βοδινό Spar. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η σκυλοτροφή βοδινό Spar έχει ένα καλά κρυμμένο οξύθυμο χαρακτήρα με πολλά συμπτώματα OCD και ADHD. Ένα κουτί σκυλοτροφή βοδινό Spar προσπάθησε να αυτογδαρθεί χωρίς να ξέρει κανείς τις αιτίες. Η σκυλοτροφή βοδινό Spar έχει δει το Matrix 14 φορές και έχει συρρικνωθεί από ένα και κάτι κιλά σε μισό κιλό περίπου μέσα στην κονσέρβα της. Η σκυλοτροφή βοδινό Spar έχει εκδόσει ένα αντιεξουσιαστικό μανιφέστο που κυκλοφορεί μόνο στο ίντερνετ και έχει τίτλο : «Αμφισβήτησε την εξουσία με ένα ερωτηματικό ? Κάντο και εσύ», το οποίο μέχρι στιγμής έχει 2 page views αλλά η ίδια πιστεύει πως είναι απλά άλλη μία συνωμοσία του οργανωμένου Κράτους απέναντι της. Το χαρτί υγείας δίπλα της είναι υποχρεωμένο να ανέχεται το διαρκές μουρμουρητό της, την κακή υγιεινή του στόματος της  και τα ξαφνικά της ξεσπάσματα οργής. Η σκυλοτροφή βοδινό Spar έχει μάθει από μόνη της να γαβγίζει στους πελάτες έτσι ώστε να την προσέχουν και να την αγοράζουν. Μετά από κάποιο λάθος που έγινε στο ταμείο η σκυλοτροφή βοδινό Spar κατέχει πλέον επισήμως τα δικαιώματα όλων των άλμπουμ των Dream Theater.


7. Αυτός ο καθρέπτης είναι καταδικασμένος να μοιάζει πάντα με θύμα απαγωγής βαλμένο ανάποδα. Μετά την κατασκευή του έχασαν τη ζωή τους 40 ηλικιωμένες γυναίκες που είχαν στην κατοχή τους το προηγούμενο μοντέλο καθρέπτη, εκείνο χωρίς την ροζ ρίγα και οι αρχές θεώρησαν πως και οι 40 θάνατοι ήταν εντελώς τυχαίοι. Πάσχει σίγουρα από ένα αφροδίσιο νόσημα και ίσως από χρόνια προστατίτιδα που οφείλεται σε μυικούς παράγοντες. Με το διπλανό καθρεπτάκι Trim και τον διπλό Mι Ζαν μιλάνε αποκλειστικά και μόνο με SMS γιατί κανένα από τα τρία αντικείμενα δεν μπορεί να γυρίσει το λαιμό του για να μιλήσει με το άλλο και φοβούνται πως εάν το κάνουν οι πελάτες θα τα παρεξηγήσουν και αμέσως θα ρίξουν το βλέμμα τους στα καλογυμνασμένα κραγιόν και στις τρομερά υγιείς και όμορφες χρωματιστές βαφές νυχιών στο αποκάτω ράφι. Τώρα τελευταία ο καθρέπτης δεν μπορεί να κάθεται πολύ ώρα σε πάρτυ και πάντα κοιτάει να βρει την πιο εύκολη έξοδο διαφυγής από το δωμάτιο σε περίπτωση που τον πιάσει κάποια ξαφνική κρίση πανικού. Έχει πάνω από 200 επαφές στο κινητό του αλλά μιλάει μόνο με δύο καθημερινά. Είναι σίγουρος πως θα πεθάνει από καρδιακή προσβολή σύντομα. Κάτι στο κέντρο του μοιάζει να είναι σφιγμένο. Θέλει να κοιμηθεί.



@SteliosPapagri


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου